#9: Tang i vækst – potentialer og udfordringer
Tang i vækst – potentialer og udfordringer
40 Minuten
Podcast
Podcaster
Beschreibung
vor 3 Monaten
I denne episode taler vi med Mads Hector fra Kerteminde Seafarm om
tangdyrkning i Danmark. Vi ser på, hvorfor tang er godt for
miljøet. Det er blandt andet fordi det kan binde CO₂, rense vandet
og skabe habitater. Vi drøfter hvad der skal til for, at tang kan
blive en god forretning, og hvordan man kan dyrke det i større
skala. Mads deler ud af sine egne erfaringer, fortæller om både
udfordringer og succeser, og giver sit bud på, hvordan tang kan
blive en vigtig og bæredygtig del af vores mad i fremtiden. In
dieser Folge sprechen wir mit Mads Hector von der Kerteminde
Seafarm über die Algenzucht in Dänemark. Wir schauen uns an, warum
Algen gut für die Umwelt sind. Unter anderem, weil sie CO₂ binden,
das Wasser reinigen und Lebensräume schaffen. Wir diskutieren, was
nötig ist, damit Algen zu einem lukrativen Geschäft werden und in
größerem Maßstab angebaut werden können. Mads teilt seine eigenen
Erfahrungen, berichtet von Herausforderungen und Erfolgen und gibt
seine Einschätzung dazu ab, wie Algen in Zukunft zu einem wichtigen
und nachhaltigen Bestandteil unserer Ernährung werden können.
tangdyrkning i Danmark. Vi ser på, hvorfor tang er godt for
miljøet. Det er blandt andet fordi det kan binde CO₂, rense vandet
og skabe habitater. Vi drøfter hvad der skal til for, at tang kan
blive en god forretning, og hvordan man kan dyrke det i større
skala. Mads deler ud af sine egne erfaringer, fortæller om både
udfordringer og succeser, og giver sit bud på, hvordan tang kan
blive en vigtig og bæredygtig del af vores mad i fremtiden. In
dieser Folge sprechen wir mit Mads Hector von der Kerteminde
Seafarm über die Algenzucht in Dänemark. Wir schauen uns an, warum
Algen gut für die Umwelt sind. Unter anderem, weil sie CO₂ binden,
das Wasser reinigen und Lebensräume schaffen. Wir diskutieren, was
nötig ist, damit Algen zu einem lukrativen Geschäft werden und in
größerem Maßstab angebaut werden können. Mads teilt seine eigenen
Erfahrungen, berichtet von Herausforderungen und Erfolgen und gibt
seine Einschätzung dazu ab, wie Algen in Zukunft zu einem wichtigen
und nachhaltigen Bestandteil unserer Ernährung werden können.
Weitere Episoden
41 Minuten
vor 3 Monaten
30 Minuten
vor 7 Monaten
43 Minuten
vor 7 Monaten
49 Minuten
vor 8 Monaten
32 Minuten
vor 10 Monaten
In Podcasts werben
Kommentare (0)