#9: Tang i vækst – potentialer og udfordringer

#9: Tang i vækst – potentialer og udfordringer

Tang i vækst – potentialer og udfordringer
40 Minuten

Beschreibung

vor 3 Monaten
I denne episode taler vi med Mads Hector fra Kerteminde Seafarm om
tangdyrkning i Danmark. Vi ser på, hvorfor tang er godt for
miljøet. Det er blandt andet fordi det kan binde CO₂, rense vandet
og skabe habitater. Vi drøfter hvad der skal til for, at tang kan
blive en god forretning, og hvordan man kan dyrke det i større
skala. Mads deler ud af sine egne erfaringer, fortæller om både
udfordringer og succeser, og giver sit bud på, hvordan tang kan
blive en vigtig og bæredygtig del af vores mad i fremtiden. In
dieser Folge sprechen wir mit Mads Hector von der Kerteminde
Seafarm über die Algenzucht in Dänemark. Wir schauen uns an, warum
Algen gut für die Umwelt sind. Unter anderem, weil sie CO₂ binden,
das Wasser reinigen und Lebensräume schaffen. Wir diskutieren, was
nötig ist, damit Algen zu einem lukrativen Geschäft werden und in
größerem Maßstab angebaut werden können. Mads teilt seine eigenen
Erfahrungen, berichtet von Herausforderungen und Erfolgen und gibt
seine Einschätzung dazu ab, wie Algen in Zukunft zu einem wichtigen
und nachhaltigen Bestandteil unserer Ernährung werden können.

Kommentare (0)

Lade Inhalte...

Abonnenten

15
15