#031 Weihnachts-Special. Omas Lebkuchen 01a. Zubereitung des Teigs

#031 Weihnachts-Special. Omas Lebkuchen 01a. Zubereitung des Teigs

In this episode, it is explained how gingerbread dough is made – following a recipe from Ulrike Randl-Gadora’s grandmother. The text is spoken in the Innviertel dialect. A German subtitle is available on YouTube.
38 Minuten

Beschreibung

vor 3 Tagen

600 g Mehl


1 P. Backpulver


1 P. Lebkuchengewürz


Schale von 1 Zitrone


1 P. (500 g) Gelbzucker


120 Honig


4 Eier


 


Musik: Ein Weihnachtsabend mit Rudi Knabel mit seiner Zither. Nr.
75903, PILZ Media Group, Kranzberg/München


If you like this episode, please give me a thumbs up. Thank you.


Constructive feedback to biogad@outlook.de

Kommentare (0)

Lade Inhalte...

Abonnenten

15
15