Audio # 6 Jetë të lumtur si beqare

lumeloveslife Podcast09.09.20 10:13 Uhr

# 6 Jetë të lumtur si beqare von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:18:59 Të jesh beqar/ beqare mbasi ti  plotësosh të njëzetat, sidomos në kulturën tonë shqiptare, është "katastrofike" dhe jo "akzeptuese". Ndoshta si beqar/ beqare ndihemi jo komplet, jo të vlevshem, jo të çmuar. Po edhe në sytë e shoqërise shifemi ndoshta si dikush që ka një behane ose "diçka nuk është okej më kët ose atë".  Jeta është e vlefshme a je beqar/e apo jo.  Mendimet si,  vetëm nëse jemi në një lidhje e kemi partner, atherë do jemi plotsisht të lumtur dhe komplet , është iluzion. Nëse ndjejm zbraszti dhe jo dashuri në zemrat tona, athëre aksush nuk mundet me mbush/ kompletu këte zbraszti. Zgjidhja është së pari ti japim ne vetëvetës atë dashuri e vlerë e mbasandej mundet edhe një partner/ e të na zbukuroj jetën. Në anën tjetër nuk funksionon!
Në kët epizod foli për një jetë të lumtur si beqar/e dhe se është një kohë e humbur nëse  presim ta na bëj dikush neve  të lumtur. Po ashtu të jap këshilla se si mundesh ta krijojsh një lumturi dhe ta shijojsh jetën si beqar/e pa e mohu dëshirën të kemi  një partner/e. Atherë do të krijojme një lidhe jo vetëm se DUHET DHE KSHTU E KA LANË ZOTI : ) dhe nga MUNGESA por nga vetëdija se ne jemi të vlevshem, të çmuar dhe komplet. E prej këtyre parakushteve mundemi të krijojmë një lidhje për zemer e për shpirt. 
Shumë përshendetje Lumja 
Die Sendung ist eine Audio-Datei aus der Serie des Podcast-Angebotes lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: # 6 Jetë të lumtur si beqare

Podcast Download - Folge # 6 Jetë të lumtur si beqare online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. # 6 Jetë të lumtur si beqare MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.