Audio #5 Fuqia e së tashmes

lumeloveslife Podcast26.08.20 20:21 Uhr

#5 Fuqia e së tashmes von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:21:04
Ska asgjë më të fuqishem se kur jemi prezent dhe të vetëdijshëm në të tashmen. Se në të tashmen lulëzon jeta. Poashtu vetëm në momentin e tashëm mundemi me ndje vetën plotsisht të gjallë dhe të rahatshem.  Por  për paaftësine që e kemi të jemi më present dhe të vetëdijshem ankthi, mërzimi, shqetsimi, frikë etj. janë disa prej emocioneve që na shoqërojnë, ndoshta "nën sipërfaqe", thuaj se tër jeten. E ket shpeshherë as nuk e vrejmë se na dukët një gjë normale. Ne jemi plotshisht të indetifukur me egon dhe mendimet qka i kemi pa ndalë. Kështu "jetojmë" më shumë dua ta përshkruj flejmë, në të kaluaren ose në të ardhmen. Momenti aktual nuk është i mirëseardhur, besa luftojmë kunder atij dhe nuk i japim rëndesi si momentit që do vjen. Gjdoherë në të ardhmen e lypim lumturin dhe paqen shpirtrore.Por kjo ësthë iluzion, se jeta është tash e jo dikur. 
Në kët epizod foli për fuqin e së tashmes dhe si mundesh ta  rritësh shkallën e vetëdijes. 
Dieser Beitrag ist eine Audio-Datei aus dem Kanal des Podcasts lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: #5 Fuqia e së tashmes

Podcast Download - Folge #5 Fuqia e së tashmes online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. #5 Fuqia e së tashmes MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.