Audio # 4 Mendimet e tua për vetëveten ndikojnë se si e ndjen vetën- mirë ose keq

lumeloveslife Podcast12.08.20 15:38 Uhr

# 4 Mendimet e tua për vetëveten ndikojnë se si e ndjen vetën- mirë ose keq von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:17:53 Sipas shkencës ne gjdo ditë kemi mbi 60 000 mendime. Vetëm 3 % janë motivuese e dmth 97%  prej mendimeve  janë negtive, Shumicen e këtyre mendimeve i a drjtomë vetës, disi flasim me veten. Pra dmth. se gati tër kohen mendojmë  negativisht për vetëveten. Këto medinime mundemi ti ndryshojmë e ti japim vetëvetes vlerë, motivim dhe inspirim. Në ketë epizod të ri, flas për mendimet dhe si ato ndikojnë në jetën tënde, të mbrendshme e të jashtme. Po ashtu të jap këshilla se si mundesh ti transformojshë kto mendime negative në mendime pozitive. Se gjdo mendim positiv apo negativ ndikon se si ndihemi,  se si veprojmë dhe sa të knaqtë jemi me vetëveten. 


Die Sendung ist eine Audio-Datei aus der Reihe des Podcasts lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: # 4 Mendimet e tua për vetëveten ndikojnë se si e ndjen vetën- mirë ose keq

Podcast Download - Folge # 4 Mendimet e tua për vetëveten  ndikojnë se si e ndjen vetën- mirë ose keq online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. # 4 Mendimet e tua për vetëveten ndikojnë se si e ndjen vetën- mirë ose keq MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.