Audio # 3 Si merrë vetëkujdesje për dëshirat dhe nevojat e tua

lumeloveslife Podcast29.07.20 13:29 Uhr

# 3 Si merrë vetëkujdesje për dëshirat dhe nevojat e tua von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:22:01 Ne, sidomos femrat mundohemi që të gjithë  antarët familjar, si për shembull prindit, burrin, fëmijet, vllëzerit, motrat po edhe në rrethin më të lartë ti bëjmë të lumtur, tua plotsomjë nevojat dhe deshirat e tyre. E më ne fund i harrojmë dëshirat dhe nevojat tona që i kem. Ne shpeshherë e qesim vetën në fund të linjës, nuk i përmbushim nevojat tona por së pari të tjerve. Këtë unë nuk e shof të shendetshme për shpirtin, zemren e shendetin tonë. Nëse nuk i japim rëndesi vetës e nevojave  tona, atherë nuk kemi forcë, nuk ndihemi mirë e edhe mund të smundemi. Në ketë epizod foli se si mundesh tia fillosh të kujdesesh më shumë për vete. Se nëse nuk e bën ti atherë akush nuk e bën. Edhe një fjalë e urtë thotë " Nëse nuk je për veti nuk je edhe për askend". Dmth se nëse nuk kujdsemi për veti e nuk i mbushim baterit tona, atherë nuk mundemi as të tjerëve ti ndihmojmë. 
Shpresoj se të inspiron ky epizod dhe shumë faleminderit për ndëgjim. Nëse të la përshtypje të lutem shperndaje. Se unë mendoj nëse gjdo njëri merë më shumë përgjigjësi mbi vetë atëherë jo që jemi vetë më të shendetshem fizikisht dhe psiqikisht por e gjitha familija, rrethi e shoqëria. Pra nëse dojmë të ndryshojmë diçka atëherë duhat tja fillojmë te vetëvetja. 


Der Download ist eine Audio-Datei aus der Serie des Podcast-Angebotes lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: # 3 Si merrë vetëkujdesje për dëshirat dhe nevojat e tua

Podcast Download - Folge # 3 Si merrë vetëkujdesje për dëshirat dhe nevojat e tua online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. # 3 Si merrë vetëkujdesje për dëshirat dhe nevojat e tua MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.