Audio #2 Ti mjafton! Ashtu si je, je perfekt!

lumeloveslife Podcast08.07.20 17:07 Uhr

#2 Ti mjafton! Ashtu si je, je perfekt! von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:19:13 E di se shumica prej njerëzve e kanë një ndjenje se nuk  janë okej se si janë. Nuk janë të knaqtë me vetëveten dhe  kanë shumë pak besim në vetëveten. Ky mendim dhe ndjenje nuk na lejonë ta krijojmë një jetë që e dojmë nga zemra dhe ta shijojmë jetën plotësisht. Me kët ndjenje / mendim jo veç se nuk e  lejojmë vetën të jemë të lumtur po edhe i japim më shumë rëndesi se si e çka mendon dikush për ne, se sa i japim rëndesi mendimeve tona për vetëveten. Tash  e gjdoherë ke mundsi ti ndërrojsh mendimet e tua e tia japësh vetës vlerën që e meriton. Ti je përfekt, i adhurueshem e plot dashuri kështu si je tash, bashë në ketë moment.  Në ketë epizod të tregoj si kam mundur ti nryshoj unë kto mendime të jovetëvlersimit dhe gjithënjë e më shumë ta rriti vetëbesimin dhe ta dua vetën e jetën time. 
Diese Folge ist eine Audio-Datei aus der Reihe des Podcast-Angebotes lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: #2 Ti mjafton! Ashtu si je, je perfekt!

Podcast Download - Folge #2 Ti mjafton! Ashtu si je, je perfekt! online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. #2 Ti mjafton! Ashtu si je, je perfekt! MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.