Audio # 1 Secila rrugë fillon me hapin e parë

lumeloveslife Podcast24.06.20 08:15 Uhr

# 1 Secila rrugë fillon me hapin e parë von Fatlume Hyseni

Dauer: 00:16:28 Tung t`gjithve
Sa gëzohem që je këtu në podkastin tim @lumeloveslife. Ky është epizodi i parë në të cilin prezentohem dhe të jap disa këshilla .  Dëshirat e zemres duhet ti dëgjojmë dhe ralizojmë. E di që duhet gjdoherë pak guzim, po ja vlen, bile shumë. Pra ky podkast u realizua, se unë mora krejt guximin dhe bëra hapin e parë  ta realizoj kët ënderr timen. Ti inspiroj sa ma shumë njerzë ti japin rëndesi zhvillimit personal dhe ta ndëgjojnë zemren se qka thotë. Zëri i zemres është ma i çmuar për ne dhe nëse nuk e ndëgjomë çfare na thotë, atherë nuk mundemi me qenë shpritnisht të lumtur. 
Pra shpresoj se të perlqen dhe inspiron ta krijojsh një jetë që me të vertet e don ti e jo çka e dojnë të tjerët. 
Përzemersisht Lume


Der Inhalt ist eine Audio-Datei aus der Liste des Podcasts lumeloveslife, die du hier downloaden und online anhören kannst. Informiere dich über den lumeloveslife Podcast Download.

* Download/Wiedergabe im Player erfolgen direkt vom Server des Anbieters.

Stichwörter

Stichwort hinzufügen

Kommentare

persönliche geistige Schöpfung

MP3 online hören: # 1 Secila rrugë fillon me hapin e parë

Podcast Download - Folge # 1 Secila rrugë fillon me hapin e parë online hören Verpasse keine Folge dieses Podcasts. # 1 Secila rrugë fillon me hapin e parë MP3 online hören, solange die Datei verfügbar ist. Die Dateien können jederzeit vom Anbieter offline genommen werden. Die Inhalte stammen nicht von podcast.de. Die Rechte liegen bei: persönliche geistige Schöpfung Am Einfachsten informierst du dich über neue Downloads, indem du den Podcast lumeloveslife abonnierst. Das geht per E-Mail, online oder mit einem Podcatcher und ohne iTunes. Ein Podcatcher ist eine spezielle Software zum Abonnieren und Herunterladen von Inhalten aus Podcasts.